Logo Electroworld Sverige
Jämför produkterna nedan Du kan jämföra upp till tre produkter

Electroworld har beslutat att avveckla verksamheten från 1:a februari

Vi kommer därför inte att ta emot några nya beställningar. Har du en existerande order hos oss kommer den att levereras som planerat. Vi hänvisar alla våra kunder att i fortsättningen handla på vår systersajt Elgiganten.se. Hos Elgiganten kommer du hitta samma sortiment och vi är fast beslutna att fortsätta erbjuda dig den bästa upplevelsen genom Elgiganten.se!


Garanti / Reklamation

Din garanti och reklamationsrätt löper på precis som vanligt. Vi är en del av Elgiganten Sverige och kommer hjälpa dig om du får problem med din produkt även i fortsättningen.

  • Läs alltid bruksanvisningen. Där finns en hel del råd, tips och information från tillverkaren kring vanliga fel.
  • Kontakta oss om du önskar PC-support på telefon 0770-456543. Vi har erfarna tekniker som kan hjälpa dig med många datorrelaterade problem över telefon. Vi erbjuder en begränsad support till alla våra kunder som köpt datorprodukter helt utan extra kostnad. PC-supporten har öppet vardagar 09-19 och lördagar 10-17.
  • Om du tecknade ett Trygghetsavtal vid köpet och din produkt har blivit skadad i samband med olycka eller annan typ av yttre åverkan, gör en skadeanmälan på www.trygghetsavtal.se eller 0772-25 25 33. Tänk på att ha ditt kvitto tillgängligt när du ska anmäla en skada.
  • Om problemet inte är möjligt att åtgärda på egen hand kan det röra sig om ett fel som kräver en fysisk reparation. Kontakta oss för att få hjälp med att skicka produkten på service.

 

Trygghetsavtal

Om du tecknade ett trygghetsavtal till din produkt så fortsätter den att löpa precis som vanligt. Vid skada så gör en skadeanmälan på www.trygghetsavtal.se eller på telefon 0772-25 25 33. Kontakta oss om du har några frågor.

 

Ångra köp

Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar varor och tjänster på distans. Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan. Du har rätt att försiktigt undersöka produkten, men för att kunna ångra köpet måste den vara i väsentligt oförändrat skick. Ångerrätten gäller inte om du bryter förseglingar på exempelvis spel, film och programvaror eller om du använder produkten. Meddela oss inom tidsfristen om du vill använda ångerrätten.

 

Bifoga en kopia av ditt kvitto, tillsammans med returschemat, som du hittar på sidan två i orderbekräftelsen eller via länken nedan, och skicka produkten till


Electroworld.se NDRC/Port C
Möbelvägen 54
556 52 Jönköping

 

När vi har mottagit varan återbetalar vi hela beloppet snarast möjligt, dock senast inom 30 dagar. Har du några frågor eller är osäker på hur du bäst genomför returen så kontakta vårt kundcenter så hjälper vi dig med dina frågor.

 

Delbetalning hos Handelsbanken Finans

Om du betalat din order med delbetalning hos Handelsbanken Finans fortsätter du betala till Handelsbanken som vanligt.

 

Fakturabetalning

Du betalar din faktura som vanligt. Om du har några frågor kring fakturan eller behöver en fakturakopia så kontakta oss nedan.

 

Digital Download / Digital nedladdning

Längst upp på sidan kan du logga in på ditt konto och hämta ditt spel och din nyckel. Kontakta oss om du har några frågor.

 

Kontakta Oss

Maila oss direkt på kundcenter@electroworld.se så svarar vi dig så snabbt som möjligt.